divendres, 27 de febrer de 2009

Llom en escabetx


INGREDIENTS

300 grams de llom de porc a talls
2 grans d'all
una cullerada de pebre vermell
una cullerada d'orenga
Un parell de fulles de llorer
1/4 de litre de vinagre
1/4 de litre d'oli


PREPARACIÓ

Aixafeu els alls en un morter i afegiu-hi el pebre vermell,les fulles de llorer i l'orenga. Desfeu-ho amb dues cullerades d'oli i el vinagre.
Poseu el llom en una plata fonda i tireu-hi l'escabetx pel damunt.
Deixeu-ho reposar tot durant unes 12 hores donant-li la volta un parell de vegades durant aquest temps.
Traieu el llom de l'escabetx , escorreu-lo i saleu-lo. Després enfarineu-lo lleugerament i fergiu-lo amb oli abundant.
Quan sigui fregit, poseu-lo en una plata fonda.
Poseu l'oli que sobra a l'escabetx,espereu que arrenqui el bull i tireu-lo pel damunt del llom.
El podeu servir calent o fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada